Hoe vaak staren mannen (en vrouwen!) naar jouw borsten: verborgen camera

In het filmpje is te zien wat een camera registreert die tussen de borsten van deze dame is gemonteerd. Je moet goed kijken, maar iedere keer als je als kijker oogcontact maakt keek iemand naar de borsten. Nestlé liet de film maken om aandacht te vragen voor borstkanker.

11 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  “Nestle liet de film maken in het kader van aandacht voor borstkanker”
  Nestle …dus commercieële bedoeling. Voor borstkanker my ass.

  • Hans H

   Dan te bedenken dat de bigshots van giga multinationals erg veel geld souperen aan hoeren en snoeren (+ cocaïnegebruik etc).

   (in antwoord op Windows 8)
 2. Bart_van_Oerle

  Maar… was ‘t ‘t kijken waard?

 3. Burgermans

  Ik kan er ook uren naar kijken.

 4. marianne martens

  lang geleden was het grappig en ongemakkelijk, jammer dat je bij “te” geen deur kon dichtdoen in de openbare ruimte.

 5. harrr

  Aangezien het door een commercieel bedrijf is gemaakt is het fake.
  Als ze niets vermoedende mensen gebruiken voor een dergelijke film en deze publiceren dan vliegen de lawsuits ze om de oren.

 6. kletsmajoor

  Je zag het in het filmpje: vrouwen kijken vaker naar de borsten van andere vrouwen dan mannen. http://relatie.blog.nl/mars-venus/2011/07/18/vrouwen-kijken-nog-meer-naar-borsten-dan-mannen (En gelijk hebben ze.)

 7. Harrie Vangangelt

  Ik wil hier dus niet over zeuren (maar doe het toch). Ze kijken dus niet naar de borsten, want die zijn niet zichtbaar. Ze kijken naar een hele hoop suggestie en die suggestie is tot grote hoogte opgeschroefd. Geen wonder dus dat gekeken wordt.

 8. meesan

  Tja, met een grijs, halfopen jasje met daaronder een knalrose bh is het niet gek dat mensen kijken. Wat de meesten nog heel bescheiden doen.

 9. Pietje_Precies

  er is weinig zo mooi als een paar mooie borsten die wulps uit een bloesje hangen. Moet je een burka aandoen, kijkt niemand ernaar……

Reacties niet toegestaan