Doodstraf voor vrouw die zwangere vrouw vermoordt en het kind uit haar buik steelt

Een gruwelijk waargebeurd verhaal uit Texas eindigt waarschijnlijk met een dodelijke injectie. De 29-jarige Taylor Rene Parker is ter dood veroordeeld vanwege het plannen en uitvoeren van een moord en de roof van een ongeboren kind met de dood tot gevolg.

Parker, die geen kinderen meer kon krijgen nadat haar baarmoeder was verwijderd, zette haar eigen zwangerschap in scène zodat haar vriend bij haar zou blijven. Ze droeg een siliconen nepbuik, vervalste echofoto's en postte hierover op social media. Ze gaf zelfs een gender revealparty en leidde zo al haar familie en vrienden om de tuin.

Ze zocht op internet naar informatie over het faken van een zwangerschap en hoe je een premature baby ter wereld brengt. Eind 2020 bracht ze haar macabere plan ten uitvoer en sloeg ze het hoofd van de zwangere Reagan Michelle Simmons-Hancock (21) in met een hamer.

Hierna stak ze de arme vrouw meer dan honderd keer met een mes en verwijderde de 35 weken oude baby uit haar buik met een scalpel terwijl ze nog in leven was. Dit alles gebeurde voor de ogen van het driejarige dochtertje van het slachtoffer. De politie trof Parker aan in haar auto met de baby in haar armen. Het kindje overleed later in het ziekenhuis.

Bron(nen):   HLN