Vader over homoseksuele zoon: ‘Ik moet van je kotsen’

Een 15-jarige Canadees besloot op Facebook uit de kast te komen. Maar zijn vader kon zijn bekentenis niet erg waarderen. 'Haal die post van social media af. Je zet me voor schut. Ik moet van je kotsen,' was zijn reactie op Facebook Messenger. Hij schreef zijn zoon Tyler verder nog: 'We zorgen al voor je sinds je een baby bent. We hielden van je, zorgden voor je wanneer je ziek was. Ik ben veel dagen en nachten in jouw vijftienjarige bestaan hieraan kwijtgeraakt. En wat krijgen wij er voor terug? Schaamte en verlegenheid.' Tyler plaatste de teksten van zijn vader online en kon rekenen op talloze steunbetuigingen. Hij zei tegen de Huffington Post: 'Ik wilde er open over zijn. Ik wilde mij niet langer verstoppen.' Zijn moeder en zijn zus hebben geen enkel probleem met zijn geaardheid. Het contact met zijn vader is er ondertussen niet beter op geworden. 'Ik hoop dat er nog een kans is dat hij verandert, maar dat zal nog wel even duren. Misschien kan hij mij accepteren zoals ik ben, want dat is het enige dat ik wil. Ik wil dat hij er gewoon voor mij is.'

Bron(nen):   Metro       

9 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Burgermans

  Weer een vertaald stukje van de Huff.

 2. Windows 8

  “If only you didn’t reject God an His teachings …”
  Nuff said, religekkies dus.

  • knier

   Precies wat ik dacht voor het artikeltje gelezen te hebben en ja hoor,weer zo’n enge Christen,geloof maak meer kapot als je lief is.

   (in antwoord op Windows 8)
 3. Vogelbeest

  Was misschien slimmer geweest als die zoon met zijn vader had overlegd alvorens het op facebook te slingeren. Aan de andere kant had die zoon wellicht al ge-hint en was dat zo hard afgebrand door pappa dat hij dat niet meer durfde.

 4. Robin

  H.O.A.X.

Reacties niet toegestaan