“In Roswell is wel degelijk een UFO, een vliegende schotel, neergestort”

Chase Brandon, die decennia lang hoge posten bekleedde bij de CIA zegt dat er in Roswell een vliegende schotel is neer gekomen en dat hij de bewijzen heeft gezien. Van alle UFO-verhalen is het verhaal van Roswell het hardnekkigst. Niet zonder reden. Op 8 juli 1947 maakte het Amerikaanse leger bekend dat er een 'flying saucer' was neergekomen met dode aliens, op 9 juli werd dat bericht veranderd: het was bij nader inzien een weerballon die er uitzag als een vliegende schotel. Brandon zegt dat hij in de jaren dat hij werkte bij de CIA bewijzen heeft gezien van wat er werkelijk gebeurd is: er is een vreemd ruimteschip neergestort met daarin de stoffelijke resten van onaardse wezens. Lees er meer over als je van Ufo;s houdt in de Huffpo  

10 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. frameNerd

  ufo = mind control

 2. André Somers

  Het is dus geen UFO, maar een ICO: Identified Crashed Object 🙂

 3. catchit64

  Waarom al die geheimzinnigheid als het echt zo is?
  Zijn ze te lelijk om aan de wereld te tonen? Het hele Roswell verhaal heeft een heel hoog “eerst zien dan geloven” gehalte als je het mij vraagt…

 4. rearden

  O nee, hè, toch niet wéér Roswell… Dat verhaal is allang volkomen ontzenuwd, maar toch blijven er altijd gekken die hun kolderieke samenzweringstheorieën promoten. Het Amerikaanse leger heeft bijvoorbeeld nóóit beweerd dat er dode aliens in het neergestorte ding zaten. Kun je nagaan hoe betrouwbaar de rest van de berichtgeving is.

 5. rearden

  O nee, hè, toch niet wéér Roswell… Dat verhaal is allang volkomen ontzenuwd, maar toch blijven er altijd gekken die hun kolderieke samenzweringstheorieën promoten. Het Amerikaanse leger heeft bijvoorbeeld nóóit beweerd dat er dode aliens in het neergestorte ding zaten. Kun je nagaan hoe betrouwbaar de rest van de berichtgeving is.

 6. Mike Philippens™

  Interessant…nu weten we nóg niets. Meneer wil alleen zijn boek promoten. Wat een bak onzin weer. UFO’s bestaan…in mijn koelkast (Unidentified Fuzzy Objects).

 7. Freek Op 't Einde

  you solved the case!

 8. besserwessie

  Ufo – aardstralen – graancircels – homeopathie – paragnosten het is allemaal hetzelfde, zoals piskijken in de middeleeuwen.

 9. Heldoppantoffels

  Zo, wat een sceptische reacties!

  Het is natuurlijk wel heel bijzonder dat hoge militairen in eerste instantie een bericht laten publiceren dat er een vliegende schotel is gevonden met daarin vreemde lichamen. Dan heb je er dus echt naar gekeken!

  Als je de dag daarna stelt dat het om een luchtballon ging, dan hebben deze hooggeplaatste militairen die moeten beslissen of zijn bijvoorbeeld een nucleair wapen afvuren, blijkbaar niet de capaciteiten om een luchtballon van een schotel met dode wezens van elkaar te onderscheiden?????
  Als dat zo is dan is het niveau van dergelijke militairen wel een reden tot grote zorg.

  Uiteraard weet ook ik niet of er bij de crash bij Roswell een UFO betrokken was. Ik ben zelf een wel een “gelover” en dat spreekt in mijn betoog vast tegen mij. Ook ik ben meerdere keren in de gelegenheid geweest om vliegende voertuigen te zien vliegen die eigenlijk niet zouden moeten kunnen bestaan gezien ontwerp/bewegingen die de voorwerpen maakten.

  Realiseer je ook dit, in de middeleeuwen was de aarde het middelpunt van het universum. Dat bleek niet waar te zijn.
  Vervolgens was de aarde plat….Ook dat bleek niet waar te zijn.

  En elke keer als er mensen waren die beweerden dat er iets belangrijks anders in elkaar zit, dan worden/werden zij belachelijk gemaakt en soms vervolgd.

  Hoe kijk jij nu terug op de mensen die vroeger dachten dat de aarde plat was?

  Dan weet je meteen ook hoe de mensen over een poos naar de mensen in deze tijd zullen kijken. Hahaha die mensen dachten dat ze alleen waren in een universum met meer planeten dan dat er zandkorrels zijn op de aarde!

  Het geeft niet, maar schrik niet als ook jouw realiteit een keer heel anders blijkt te zijn dan dat je als zoete koek hebt geslikt uit media en opleidingen…..

 10. Alter Ego

  Het is pas officieel als we bezet worden door buitenaardsen.
  OccupyEarth. 😉

  Ik sluit niet uit dat ze er al zijn.
  Ze willen alleen nog niet bekend worden.
  Maar dat ze hier ooit zullen landen betwijfel ik.
  We zullen zelf naar ze toe gaan.

Reacties niet toegestaan