Massale gevechten in Duitse asielopvang

In een asielzoekersopvang in Hamburg zijn in de nacht van woensdag op donderdag massale vechtpartijen uitgebroken tussen Afghanen en Syriërs. Volgens lokale media gingen zo'n tweehonderd ontheemden met elkaar op de vuist in de noodopvang in het stadsdeel Bergedorf.

De politie zette vijftig mensen in om de gemoederen tot bedaren te brengen. In de gevechten sneuvelde huisraad en werd met ijzeren stangen geslagen en met stenen gegooid. Een onbekend aantal mensen raakte gewond.

In de opvang is het al dagen onrustig en lopen de spanningen tussen de groepen telkens op.

28 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Blargh

  Dit is slechts de voorbode van de oorlog met de bevolking eens losgelaten.

  • Fritzy von Popsicle

   Wanneer reageert, de bevolking eens op deze on-aflatende ‘import’, van deze op drift geraakte 5e colonne?

   (in antwoord op Blargh)
 2. Apekool

  Ik zou die kruidenvrouwtjes die ze een paar weken geleden nog stonden toe te zingen nog eens uitnodigen, misschien dat ze daar rustig van worden.

  Toch knap van DLD om ook de 3e wereldoorlog op rij te veroorzaken…

  • Blargh

   Deze kruidenvrouwtjes? LOL
   “Apeldoorn SCHOPT ‘vluchtelingen’ er alweer UIT”

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/09/hahaha_apeldoorn_schopt_vlucht.html

   (in antwoord op Apekool)
  • Fritzy von Popsicle

   Inderdaad, een vreemd fenomeen, laat Uw tegengeluid dan ook tekens weer horen, laat hen voelen dat zij in Europa niet welkom zijn. En nu maar wachten op de volgende aanslagen in Europa!

   (in antwoord op Apekool)
   • Apekool

    We worden geacht ons aan een ‘sociaal contract’ te houden, de overheid heeft het geweldsmonopolie en zal haar burgers beschermen. Dit gaat heel binnenkort onmogelijk worden.

    De grote hoeveelheden jonge mannen die nu binnenstromen hebben het profiel van een leger, niet de moedeloze huisvader die een toekomst zoekt voor zijn gezin. Dit leger is inderdaad niet welkom – geloof jij de leugens over hun hoge opleiding?

    (in antwoord op Fritzy von Popsicle)
    • Fritzy von Popsicle

     In alle eerlijkheid, mogen wij deze hordes, bezien als een 5e colonne, ‘kwartiermakers’, 20% van de Syriërs is analfabeet, en dacht dat slechts 6% enige school heeft afgemaakt. Bovendien zou een wijs man niet vluchten, maar bepaalde actie ondernemen om de vijand een halt toe te roepen!

     De term vluchteling, is denk ik ook geheel uit zijn verband gerukt, dus het is niet meer dan logisch, dat de autochtone bevolking ongerust raakt, en zich op een gegeven moment gaat verzetten.

     Toen de Duitsers hier binnenvielen, waren degene, die zich hiertegen verzetten, verzetsstrijders en volkshelden, echter verzet je je nu, tegen deze vreemde indringers, ben je ineens fascist, racist, nazi, neo-nazi, extreem-rechts, en al wat meer zij, vreemd? Je mag dus niet meer opkomen voor je eigen belangen, of die van je kinderen etc..

     (in antwoord op Apekool)
    • Fritzy von Popsicle

     Bron: geennieuws

     Van die 100.000 zijn er dus 20% Syriërs bij, voor zover die voor ons land bij hun reisbureau hebben geboekt. Dat zijn er 20.000, waarvan volgens Bakker er 30% een academische opleiding zouden hebben , iets waar ons land om staat te trappelen, dus 6.000. Maar daar slechts 5% van ALLE Syriërs een academische opleiding heeft ( cijfers VN ) en er toch ook nog een ruim aantal wel in Syrië blijft is het nauwelijks aan te nemen dat juist die hoogopgeleide Syriërs ons land als vakantiepretpark hebben uitgezocht. Volgens de rekenmethode van Bakker, zeker niet opgelet tijdens de lessen rekenen, zouden dat er rond de 6.000 moeten zijn, maar volg je de officiële cijfers kom je nauwelijks om 1.000.

     (in antwoord op Apekool)
     • Apekool

      Yups, het stelselmatig liegen van de overheid en de daarmee samenwerkende NGOs zorgt eerst voor onbehagen (nu) en later voor geweld. Helaas is dan te laat en is de burgeroorlog dus hier.

      (in antwoord op Fritzy von Popsicle)
 3. Boven Jan

  ‘So it begins…’

 4. Burgermans

  Het gelijk van Wilders.

  • Fritzy von Popsicle

   Pegida mars, Utrecht, 11 oktober 14.00 uur, verzamelpunt op de Neude!

   (in antwoord op Burgermans)
 5. Blargh

  Ik zeg gelijk loslaten op de bevolking!!

 6. Dead Silence

  Niks aan de hand mensen.

 7. biker henk

  De wapenindustrie verdient leuk aan de oorlogen die Amerika voert voor eigen gewin (olie en mineralen) en daarnaast wordt de hegemonie van Amerika versterkt door de stroom vluchtelingen (+ gelukszoekers) die Europa overspoelen en daarmee Europa ontwrichten. Je zou toch bijna gaan geloven dat het een vooropgezet plan is. Helemaal als je de opiniepagina van deze man volgt: http://www.paulcraigroberts.org/

  • Dead Silence

   Uiteraard. En door bedrijven als VW dan ook nog kapot te maken in het helemaal prijs in de grootste economie in Europa en breekt de pleuris uit. Nog erger is aanschouwen van het linksche gespuis dat nog te dom is om voor de duivel te dansen, en vooraan loopt in afbraak van eigen huis en haard.

   (in antwoord op biker henk)
 8. Српски Патриот

  Ben benieuwd naar jullie toekomst in NL, wie weet hoe jullie land zal eindigen, misschien ook met een referendum zoals Katalonija.

 9. Jos

  Niet klagen, ze nemen gewoon een voorschot op het Oktoberfest.

 10. Српски Патриот

  en dit zijn dan nog allemaal moslims, 1 geloof, doe het rekensommetje maar, bovenop de 1.500.000 moslims die jullie al hebben.

  ter vergelijking, in de Bosnische burgeroorlog woonden er maar 2.000.000 moslims, en resultaat burgeroorlog 1992-1995, dus in jullie geval ?

  • Fritzy von Popsicle

   U heeft helemaal gelijk, baljia, zijn nu éénmaal zo…komt hier een herhaling, hier hebben ze (helaas) geen “Cema”, of Жељко
   Ражнатовић!

   (in antwoord op Српски Патриот)
 11. Fritzy von Popsicle

  Bron: Westerwoldeactueel – 1 oktober 20.15 – 19.03 uur

  Man bijt kassière Jumbo Oude Pekela

  OUDE PEKELA, 1 oktober – Bij de Jumbo in Oude Pekela is vanmiddag een kassière aangevallen door een klant.

  Vanmiddag is bij de JUMBO in Oude Pekela een klant door het lint gegaan. Volgens getuigen werd de man door een van de kassières aangesproken omdat hij er van werd verdacht iets uit de winkel te hebben gestolen. De man ontstak daarop in woede, greep de medewerkster en trok haar over de toonbank. Hierbij werd zij tot bloedens toe gebeten. Ook de toegesnelde bedrijfsleider ontkwam niet aan de man.

  De dader werd door vijf omstanders overmeesterd en vervolgens aan de politie overgeleverd.

  De beide slachtoffers werden door medewerkers van de gealarmeerde ambulance behandeld. Of zij meegenomen zijn naar het ziekenhuis is niet bekend.

  Update
  De dader is een 16-jarige jongen zonder vast woonadres. Hij was kort daarvoor in de supermarkt betrapt bij de diefstal van snoep en een bus deodorant.

  Na het passeren van de kassa zonder te betalen werd hij aangesproken door personeel. Daarop reageerde hij zeer gewelddadig, door medewerkers van de
  supermarkt te bespugen, kopstoten uit te delen en van zich af te bijten. Een
  medewerker liep hierbij een bloedende wond aan zijn hand op.

  Volgens Politiemelding, was het, hoe kan het anders, een ASIELZOEKER!

Reacties niet toegestaan