Deze mooie vrouw vond toch dat ze plastische chirurgie nodig had. Het resultaat is verschrikkelijk

Liefde, relaties, geluk
zaterdag, 13 april 2024 om 10:43
collage 2
Carol Bryan (54) uit Florida had nooit moeite gehad met een spuitje botox hier en daar. Maar op haar 47ste vond de nog altijd knappe dame dat rigoureuzer maatregelen nodig waren. Ze ging langs de plastisch chirurg en dat ging helemaal mis. De artsen hadden haar verteld dat een beetje extra volume in haar voorhoofd en kaak haar een jongere uitstraling zou geven.
Bijna 15 jaar later voert Bryan, uit Zuid-Florida, campagne om het bewustzijn te vergroten over hoe ogenschijnlijk ongevaarlijke cosmetische ingrepen met een laag risico gevaarlijk kunnen zijn.
Bryan kreeg sinds haar eind dertiger jaren botox-injecties om fijne lijntjes in haar gezicht glad te strijken. In 2009, op 47-jarige leeftijd, besloot ze fillers te proberen om wat cosmetisch artsen beschreven als volumeverlies in haar voorhoofd en jukbeenderen te herstellen. Ze behoorde tot de ruim 15 miljoen mensen in de VS die elk jaar een of andere vorm van invasieve cosmetische ingrepen ondergaan, van injecteerbare fillers tot borstimplantaten.