Over deze alleenstaande moeder maakt Amerika zich boos

Voor 140 dollar in een restaurant eten en dan geen fooi geven. Dat is in Amerika eigenlijk onmogelijk, tenzij de bediening je voortdurend heeft beledigd. Geen fooi geven en dan zeggen dat dat is omdat je een alleenstaande moeder bent (zie foto) maakt het alleen maar erger. 'Van 140 dollar kan je je gezin minstens een week te eten geven, ook als single mom', wordt alom gemopperd. 'Dan had je het toetje niet moeten nemen en geld overgehouden voor een fooi,' schrijft een ander. Maar op reddit, waar dit onderwerp een hit werd, reageren ook veel alleenstaande moeders, die zich allemaal schamen voor hun collega. 'I'm a single Mom, and this is bullshit. What exactly are you teaching your kids? ... Dear Parents of all kinds - your kids are watching you and learning.'

Bron(nen):   Huffington Post      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Heldoppantoffels

    Ondanks dat het iedereen vrij staat om met zijn geld te doen wat hij/zij wil, wel een beetje apart. En in een land waar het geven van fooi vrij standaard is, kan ik mij de ophef wel voorstellen.

  2. Theo Van Der Linden

    Voor 140 euro uit eten en dan gaan miepen dat je single mom bent en de tip er dus niet af kan.
    Dat is gewoon ziek.
    Vindt trouwens de Amerikaanse manier van verplicht tippen ook ziek, laat die restaurants hun personeel gewoon fatsoenlijk betalen.

Reacties niet toegestaan