Voor prins Andrew is de affaire Epstein nog lang niet dood

Samenleving
dinsdag, 13 augustus 2019 om 6:37
900
De Engelse prins Andrew, zoon van de koningin, had nauwe banden met de dode seksmaniak Jeffrey Epstein. Al jaren is er het sterke vermoeden dat Andrew niet alleen met Epstein bevriend was voor de gezelligheid. Al jaren is er ook de beschuldiging van een vrouw dat Epstein haar cadeau heeft gedaan aan Andres en dat deze herhaaldelijk seks met haar had. De vrouw, Virginia Giuffre, zegt dat ze als 17-jarig meisje drie keer seks had met de prins. De Royals hebben het verhaal altijd ontkent, ook al is er een foto waarop Andres met zijn arm om het meisje naar de camera kijkt.
Er zijn ook andere geruchten en beschuldigingen richting de prins.
De dood van de financier, en veroordeelde zedendelinquent, zal waarschijnlijk geen einde maken aan vragen over diens relatie met zowel Prins Andrew als met diens ex, de Hertogin van York, aan wie Epstein ooit £ 15.000 leende om haar schulden te vereffenen. De hertogin beschreef de regeling later als "een gigantische beoordelingsfout".
Er zijn bewijzen dat Andrew veel met Epstein optrok, in diens huizen logeerde, met diens vliegtuig vloog en op diens jacht feestvierde.
Bron(nen): Guardian