De gevangenis van Joran

Samenleving
woensdag, 09 juni 2010 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Een verkrachter van een meisje van 3 zat in een Peruaanse gevangenis. De moeder van het slachtoffertje zocht via via contact met een maffiabaas (een 'vader') die in die gevangenis de baas was. Via fruit werd de betaling van de maffiabaas geregeld. 'Ik wil tegen iedere prijs gerechtigheid', zei de moeder. "Dood hem niet, maar laat hem lijden, zoals mijn dochter heeft geleden."
Zeven maanden lang werd de verkrachter verkracht, met stokken, met ijzeren staven, als er wonden waren stopten ze peper in zijn kont. Hoewel de moeder had gevraagd niet te ver te gaan, zodat hij bleef lijden, gingen de mannen van 'vader' op een avond toch te ver. De verkrachting duurde dus slecht zeven maanden.
In Amerika is veel aandacht voor Van der Sloot. De Daily Beast kwam met dit verhaal uit de Peruaanse hel, dankzij Gambling.com.
Tot slot nog een vraagje: u heeft dit stukje tot het einde gelezen. U heeft al eerder gelezen hoe erg het is in Peruaanse gevangenissen. En u wil het allemaal weten. Ligt daaraan dezelfde emotie ten grondslag die er vroeger voor zorgde dat de hele stad samenkwam rond de galg als de plaatselijke boef werd opgehangen?
Bron(nen): Gambling.com