Dit is de slechtste slogan van het jaar

Samenleving
dinsdag, 07 december 2021 om 11:56
anp 348877555 1
Er kwamen dit jaar weer heel wat slechte slogans binnen bij Neerlands slechtste sloganverkiezing, maar er kan er maar één de slechtste zijn. En dat is...Benny’s Vleesservice met: ‘Mijn ballen wegen 130 gram!!’
Benny won met ruim 23 procent van de stemmen. Hij kan er wel om lachen. “Bij een bouwbedrijf is de slogan ongepast, maar hij past heel goed bij mijn vleesgroothandel. Mijn gehaktballen wegen namelijk echt 130 gram.”
Tweede werd cafetaria Borst met: De lekkerste! borst voeding aan huis! en derde was de gemeente Almelo met I amlelo. We willen je verder deze slechte slogans niet onthouden: Hocus Pocus GRAS Ik wou dat dat klassegras ALLEMAAL van MIJ was!!! (tuincentrum Vaarderhoogt), You maki miso happy (Happy Sushi) en Geniet van Duitse delicaflesse. (Warsteiner).
Schunnige slogans worden vaker tot winnaar gekozen. Vorig jaar won ‘Laat je poesje knippen voor ze begint te wippen’ en in 2019 kreeg ‘Onze vis smaakt als de tongzoen van een zeemeermin‘ de meeste stemmen. Het jaar daarvoor won een herenkapper met: ‘We doen wel vrouwen maar knippen ze niet’.
De verkiezing is voor de tiende keer gehouden. Ruim 4.300 mensen brachten hun stem uit.