Het eind van de smartphone? Apple werkt aan een horloge

Op talrijke Amerikaanse techsites steekt het bericht (of gerucht) de kop op: Apple en Intel zouden werken aan de ontwikkeling van een intelligent horloge, of eerder een minicomputer om je pols. Het apparaatje, met een scherm van 1,5 inch, zou via bluetooth in contact staan met een basisstation, dat je in je zak hebt. De geruchten vermelden niet wat je precies zou hebben aan zo'n armband. Uit de kwartaalcijfers van Apple blijkt dat grote sommen geld weglekken naar een geheimzinnig project. Dat zou dit project kunnen zijn. Onlogisch zou het niet zijn: Apple kwam met de iPhone die concurrent werd van de eigen iPod, met de iPad, die concurreert met de Mac en iPhone, met de iPad Mini, die concurreert met beide. Een nieuwe concurrent voor de eigen producten is dus niet onlogisch. En als dat zo is, dan is Apple er weer in geslaagd de vraag naar een nieuw product bij voorbaat op te jagen met het activeren van de geruchtenmachine.

Bron(nen):   Business Insider      

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. RhodBerth

  Zou leuk zijn als Apple weer met iets innovatiefs kwam. Ik zie nu niet echt veel in iets om m’n pols, vooral vanwege grootte (klein) van het scherm. Maar wie weet komt Apple met iets zeer vernieuwends zodat ik helemaal om ga.

 2. Vogelbeest

  Ah, weer zo’n “uitvinding” apple. Beter goed gejat dan slecht verzonnen.
  Nu reeds te koop: Google “android watch”. Voor 100 euro inclusief verzendkosten thuisgestuurd.
  Maar als apple er mee klaar is zal het wel weer 500,- kosten.

  • Ron Kersten

   Het is inderdaad zeker niet nieuw. Er bestaan al meerdere varianten van deze telefoon”besturing” a la smartphone, dus ik dacht eerlijk gezegd niet naar een “nieuw” apple ding te kijken, Maar ach, het bijven slimme jongens daar dus ze zullen wel weer hele hordes Apple idioten weten voor te liegen dat het nieuw en hip is. Het werd overigens wel tijd dat ze eens met iets anders komen.

   (in antwoord op Vogelbeest)
 3. Dead Silence

  Nou, volgens mij gaat het om de iDildo en iCunt. Alles naar wens in te stellen via WiFi en bluetooth en met het nieuwe iOS genieten. En niet te vergeten een pixeldichtheid van 500 ppi en een 12 Mpixel camera om de darmflora te bestuderen.

Reacties niet toegestaan