Zo zou Wi-Fi eruit zien als het een voorwerp was

De kans is groot dat je je op dit moment bevindt in een web van wi-fi. Hoe zou dit eruit zien als het zichtbaar was? Oostenrijkse kunstenaar  Peter Jellitsch is gefascineerd door zulke onzichtbare krachten om ons heen. Zo heeft hij magnetische velden onderzocht, de wind en nu dus wi-fi. Gedurende 45 dagen nam hij met meetapparatuur de wi-fi in een appartement in New York onder de loep. Hij gaf de momenten van sterke wi-fi aan met pieken en de momenten met zwakke wi-fi met dalen. Uiteindelijk is dit het resultaat in 3-D. Of het overeenkomt? We zouden het niet weten…

Bron(nen):   FastcoDesign      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. grasspriet

  Wifi… nee bedankt. Nog veel te weinig bekend over alle draadloze technieken als het onze gezondheid betreft, én de uitwerking ervan op de rest van de natuur.
  Maar ja, geld hè? En ondertussen is iedereen zo ongeveer ongevraagd proefkonijn in een ongekend groot experiment.
  Grote kans dat we ons over 20 jaar de haren uit ons hoofd trekken en ons afvragen hoe we in vredesnaam zo dom konden zijn te denken dat straling niet gevaarlijk is.
  Helaas zal dat ondertussen veel mensenlevens kosten en veel ellende veroorzaken. Maar ja, geld hè?

  • Pietje_Precies

   zet je aluhoedje maar gauw op! Wifi is overal, 3G is overal 4G is overal LTE is binnenkort overal. en de radar van de flitspaal is eigenlijk ook bijna overal…..De kosmos straalt ook de hele dag golven op ons….
   U bent eigenlijk al dood, maar wordt overeind gehouden door de veelheid aan radiogolven om u heen…..

   (in antwoord op grasspriet)

Reacties niet toegestaan