Het probleem van de iPhone 5S

Iedereen gaat ervan uit dat Apple ergens dit jaar, vermoedelijk na de zomer, met de iPhone 5S komt. Logisch dat iedereen dat denkt: jaar na jaar komt Apple met een nieuw model rond de zomer. Eerst was dat telkens in het voorjaar, de laatste twee jaar meteen na de zomer. Het probleem voor Apple is dat iedereen dat nu weet. Ook de mensen die geen blogs over nieuwe telefoons lezen weten dat Apple telkens met een nieuw model komt en dat dat nieuwe model beduidend beter is in iets dan het vorige model. Dat heeft twee gevolgen: er treedt een kopersstaking in voor Apple iPhones naarmate de verwachte lanceerdatum dichter nadert. Nu al neemt de verkoop van de iPhone 5 af, omdat in september of oktober de 5S komt. Tweede gevolg, schrijft kennersblog iMore: de concurrentie weet precies wanneer er gescoord kan worden. HTC en Blackberry komen niet voor niets nu met hun nieuwe modellen. Nu is er even geen aandacht voor iPhones. Nu is de markt voor hen. Het valt niet mee om een begeerd product als de iPhone begeerd te houden.

Bron(nen):   iMore      

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Een begeerd product als de iPhone. En het is niet eens 1 april.

 2. John

  Ha ha ha :-)) nieuwe mode is altijd alweer oud zodra iedereen ermee loopt.

 3. Guest

  Een iPhone was geweldig. In 2009 of zo.

  Inmiddels in de iPhone links en recht ingehaald door de HTX One X en de Samsung Galaxy Note. Iedereen weet dat, behalve apple-fanboys.

 4. Vogelbeest

  Een iPhone was geweldig. In 2009 of zo.

  Inmiddels in de iPhone links en recht ingehaald door toestellen als de HTC One X en de Samsung Galaxy Note. Iedereen weet dat, behalve apple-fanboys.

Reacties niet toegestaan