Samsung is – net als Apple – bezig met een horloge

Dat Apple bezig is met de ontwikkeling van de iWatch is bekend. Het moet een horloge worden dat een aantal functies van de iPhone overneemt. Bloomberg bericht vandaag dat concurrent Samsung op hetzelfde spoor zit. "Wij zijn al een hele tijd bezig met de ontwikkeling van een horloge," zegt Lee Young Hee, vice-president van het Koreaanse bedrijf. Jaarlijks wordt voor 60 miljard aan horloges verkocht ter wereld. Dat is op zichzelf dus al een geweldige markt. Maar daarnaast hopen bedrijven consumenten hun merk binnen te krijgen via het horloge. Wie een iWatch heeft zal sneller ook andere Apple producten kopen. Dat geldt ook voor Samsung. De wedloop tussen de twee bedrijven krijgt dus een vervolg.

Bron(nen):   Bloomberg      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Dead Silence

    Al eeuwen bekend. Maar als je van je stoel drijft van geilheid als het Appe betreft, ben je binld voor wat de concurrent doet en loop je achter de nieuwsfeiten aan.

  2. Ron Kersten

    Tjongejonge… wat een nieuws zeg. Er bestaan al jaren dit soort “telefoons”, dus zowel Apple als Samsung lopen zwaar achter. Maar ja… al die merkgebonden kuddes dom volk kijkt niet verder dan hun neus lang is… dus kassa !

  3. Vogelbeest

    Google even : “android watch”. Ca 100,- incl verzendkosten. Dit is gewoon nu al te koop.

Reacties niet toegestaan