Bedrijf gaat gratis WIFI aanbieden in alle Nederlandse steden (37)

Bullseye WiFi gaat in 37 grote steden, waaronder Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam een wifinetwerk uitrollen. De dienst zal gratis en anoniem te gebruiken zijn en de verbinding moet snel genoeg worden om onlinediensten als Spotify, YouTube en Skype te gebruiken. Om het wifinetwerk rendabel te krijgen, gaat Bullseye WiFi gebruikers een korte reclameboodschap voorschotelen. De wifi-punten worden in de centra van de steden geplaatst, maar de omvang van de dekking is niet bekend. De reclames zouden om de vijf minuten worden aangeboden en mogelijk op maat worden gemaakt, dus bijvoorbeeld V&D-reklames als je langs de V&D komt. Gebruikers moeten van tevoren een app installeren om gebruik te maken van de dienst. De uitrol gaat spoedig beginnen zegt het bedrijf.

Bron(nen):   AD      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. catchit64

    Er is ooit een idee gelanceerd op mensen gratis telefoon aan te bieden als ze vooraf of tussendoor een reclamespotje zouden beluisteren. Dat is helaas mislukt. Ben benieuwd hoe storend dit reclame idee uitpakt.

  2. grasspriet

    Er komen steeds meer rapporten boven water waarin onafhankelijk onderzoek aantoont dat Wifi gevaarlijk is.

    Duitsland ontraad het de burgers actief, Frankrijk heeft het al verboden in scholen maar in NL gaan ze een heel netwerk over steden leggen. Onvoorstelbaar.

Reacties niet toegestaan