Nu weer een landelijke storing van KPN Mobiel internet

De omvangrijke storing bij ING is nog maar net opgelost of er vindt een andere ontregeling van het internetverkeer plaats, Heel veel abonnee's van KPN hebben sinds 11 uur deze morgen geen mobiel internet. Dat heeft een woordvoerder van KPN gezegd.
Telefoneren is  wel mogelijk, maar diensten die via het internet gaan zijn  niet beschikbaar. Er is een „technische oorzaak“ voor de storing die om 11.15 uur ontstond. Hoe deze precies is veroorzaakt is onduidelijk. Ook is nog onbekend hoeveel klanten er last van hebben of hoelang de storing nog gaan duren

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Loobs

  Het is dit soort hysterische berichtgeving dat het groter maakt dan het is. Guttegut, dan heb je maar even geen mobiel internet, controleer je een paar uurtjes je banksaldo niet … je moet er niet aan denken, hoe alle stresskippen in dit land reageren als er opeens een oorlog of echte ramp losbreekt… [ V ongeschikt ]

  • marianne martens

   -“Het financiele waterhoofd Nederland, Cyprus aan de Noordzee” door Bijman en Haegens in de Groene Amsterdammer;
   -“Het financiele systeem is een tumor ” van Hans de Geus in Intermediair.
   Twee artikelen, die het probleem intelligent en realistisch proberen te beschrijven
   In het laatst geschreven stuk vallen de aloude bekende namen op van Wellink en Kok, als slaven van de Bilderberg -conferentie en niets maar dan ook niets deden.
   Met mijn boerenverstand zeg ik, dat degenen, die U noemt zoals KPN, ING, met de RABO, Ahold, Ziggo, Heineken ( zuks smerig bier ),Ned.Bank etc, met hun aandeelhouders, de hoofdschuldigen zijn van een diepe en diepe morele crisis. Ze brallen en brengen niet de goede service: ” alles draait om winst, slechte waar en slechte service”. We zijn niet aan het piepen, we piepderpiepen om enig fatsoen in het menselijk verkeer, er is geen enkel vertrouwen meer in deze partijen, behalve als je aandeelhouder bent. Zoals Parag Khanna in “De wereld draaiend houden/ nieuwe diplomatie voor instabiele tijden” in het begin beschrijft, dat we van crisis naar crisis wankelen, als we niets anders doen. Trouwens Kluun heeft pas in de Telegraaf een column geschreven: 1e Kamer weg + 2e!!! Kamer verkleinen en mensen aanstellen met andere achtergronden!!!! , Ministers ook en hoogst intelligente hoogst creatieve/ onorthodoxe mensen aanstellen. Heel grappig, voelde een vleug van lente vernieuwing.

   (in antwoord op Loobs)
 2. catchit64

  Jippie ik heb Vodafone. Wanneer gaat die down?

Reacties niet toegestaan