Volgende week onthult Apple ‘a whole new world’

Apple is zelden bescheiden, en dat heeft het bedrijf veel opgeleverd. In die traditie moeten we misschien niet teveel zoeken achter de toon van de aankondigingen van de jaarlijkse WWDC, de conferentie waar Apple ontwikkelaars bijpraat over wat er voor nieuwe hard- en software komt. Toch is het een hele bewering, die op de vaandels en affiches staat die de zaal waarin het WWDC wordt gehouden siert. Apple teast dat een "whole new world is developing." Wat (bijna) vaststaat is dat Apple komt met een nieuwe versie van het besturingsysteem voor iPhone en iPad. Wat dat nieuwe systeem kan is niet bekend, al doen er veel geruchten de ronde. Wat wel vaststaat is dat de symbolen van de apps en (heel) anders gaan uitzien. Ze waren ooit heel modern, maar ogen inmiddels een beetje suf. Daaraan gaat Apple iets doen. Maar dat kan toch niet worden bedoeld met een "whole new world is developing." We wachten af

Bron(nen):   Business Insider      

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Ik lach me nu alweer kapot om al die Apple-o-fielen ergens als zwervers voor een deur liggen / zitten te wachten om blij gemaakt te worden met nieuwe icoontjes. Of thuis voor hun pc om de nieuwste update binnen te halen. Of komt de i-Cudth uit, met gebogen OLED scherm om naar Discovery-channel docu’s te kijken terwijl je je jonge heer in een electrische doos aan het flossen bent?

  • Stephen

   Apple-liefhebbers hebben – gelukkig – meestal geen pc, maar een hele mooie Mac!

   (in antwoord op Dead Silence)
  • catchit64

   Ik werk al sinds jaren met zowel de PC als met Apple computers.
   Ik heb van beide soorten veel in huis en kan met recht zeggen dat ik een goed vergelijk kan maken. Van tablets tot laptops en van desktop pc’s tot iMacs.
   Dit soort geluiden komen van mensen die werkelijk nog nooit een mac hebben gekocht of ermee hebben gewerkt. Noem het een soort afgunst of zo.

   Beide merken en soorten hebben hun voors en tegens. Afhankelijk van wat je met het apparaat doet maak je de keuze.
   Apple profileert zich nu eenmaal wat meer extravagant dan Microsoft maar dat wil nog niet zeggen dat de een slechter is dan de ander.

   Als je geen apple kunt betalen ga dan niet lopen vitten op de spullen die er gewoon gelikt uitzien en altijd werken. Eerst vergelijken, gebruiken en dan pas oordelen. Niet gaan roepen als een kip zonder kop.

   (in antwoord op Dead Silence)
   • Dead Silence

    U schiet uzelf in de voet door de stelling te poneren dat Apple voor de rijken is weggelegd hetgeen impliceert dat niet-Apple producten voor de armoedzaaiers zijn. Eenzelfde redenering staat mij toe te stellen dat ik zeker rijker en vooral intelligenter ben dan u. Ik heb nooit met een Apple gewerkt, omdat ik er niet mee kan werken: het Apple systeem kan simpelweg niet voldoen aan de eisen die ik nodig heb. Al het andere kan dat wel en is ook nog maar half zo duur. Conclusie: voor mij is Apple nutteloos. Praten als een kip zonder kop is dan ook alleen weggelegd voor zij die niet in de spiegel durven te kijken.

    (in antwoord op catchit64)
 2. Spiegelbeeld

  Apple is oud en niet meer de marktleider. Nanoveu een Singaporese bedrijf vind ik interessant. http://www.nanoveu.com/products/

  Ze zijn niet alleen bezig met één product te ontwikkelen maar willen een bredere categorie van producten met behulp van Nanotechnologie. En dat zie ik wel zitten, dus het kan best zo zijn dat zij de trendsetter zijn. Afhankelijk of ze op consumenten richten of op bedrijven. Ik hoop het eerste.

  Smartphones begint oud te raken. Nu moet er weer iets nieuws komen. Smartwatch is een goed begin, maar batterij is een probleem.

Reacties niet toegestaan