De 10 landen met het snelste internet

Zuid Korea heeft veruit het snelste internet van alle landen ter wereld. Maar Nederland komt nog altijd heel goed mee. De top tien:2013_08_21_Internet

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Victor Verlon

  Waar zijn de cijfer op gebaseerd? Op de beloften die bedrijven doen over de snelheid?

  Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze deze beloften nakomen…

 2. tondeliefde

  Dat is natuurlijk mooi, maar ik heb even snel de correlatie coëfficiënt uitgerekend tussen de internet snelheid en de laatst bekende GDP groei (OESO statistieken).. Hong Kong en Letland vallen dan af, maar de correlatiecoëfficiënt is 0,25 dus uiterst zwak.

 3. wswalex

  lekker belangrijk… in Nederland betaal je voor die top snelheid een vermogen…
  beter ook een prijstlijst ernaast, dan hebben we tenminste wat aan

  • johandevri

   In Nl betaal je een vermogen voor snel internet??? LOL…laat me niet lachen joh….Ik woon in Paraguay en hier heb ik net 1 mb downlaod snelheid (via wimax) en dat is al snel!! Ik mag daarvoor betalen 35 euro per maand..!!(en bedenk een gemid. inkomen hier is net 320 euro netto per mnd) Dus hou aub op over het feit dat je een “vermogen” betaald voor snel internet in NL… Service waar ik woon??…heb je dus niet want geregeld heb je downtime…..klagen?? helpt niet…dus doe ik niet (meer).Modems/kabels etc etc…mag je apart ZELF betalen dat zit dus NIET in je abo kosten….ik bedoel maar. Jullie weten niet HOE goed je het hebt in NL…!!

   (in antwoord op wswalex)

Reacties niet toegestaan