Een apparaatje dat je smartphone 92% sneller oplaadt

Wachten tot je telefoon is opgeladen is vervelend. En als hij helemaal leeg is kan het ook wel even duren voor hij weer vol is. Er is - via kickstarter - een apparaatje op de markt gekomen dat het opladen extreem veel sneller maakt. En volgens Business Insider werkt het echt. De oplader, geschikt voor alle merken, gaat 35 dollar kosten en je kunt al voorintekenen, zodat je de eerste bent die hem heeft.

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. kletsmajoor

  Wat dit apparaat kennelijk doet is de beperkingen op laadstroom omzeilen die (sommige?) telefoons en tablets inschakelen als ze via een USB-poort worden opgeladen. Dus alleen als je telefoon of tablet duidelijk langzamer laadt via een USB-poort dan via de officiële lader in het stopcontact, zou dit apparaat winst kunnen boeken.

  • Apekool

   Precies, mijn telefoon laadt snel via de lichtnet adapter, en traag via normale USB (max. 500mA@5v) – niets bijzonders dus.

   (in antwoord op kletsmajoor)
 2. Dead Silence

  Ik koop voor omgerekend 3 euro een mooie compacte dx.com lader die mijn Note 3 van < 10% tot 100% in 2 uur volblaast en mijn Note 10.1 in 4 uur. De bovenstaande hoax heb ik niet nodig.

  En ik moet al huilen als ik de foto zie. Lekker handig, maar goed Apple en G3^^^is een ijzersterke combinatie (met tranen in mijn ogen dus).

Reacties niet toegestaan