Meer details iWatch bekend

Het gonst al maanden: hoe gaat de nieuwe smartwatch van Apple eruit zien. Nu komen Reuters en de Wall Street Journal met meer informatie. De vermoedelijk zogeheten iWatch komt in oktober op de markt. Er zijn meerdere designs in de maak. Zo kan ieder naar zijn eigen smaak een model uitkiezen. Binnen een jaar denkt Apple er volgens Reuters 50 miljoen te verkopen. Het bijzondere horloge zou 10 sensoren hebben, onder andere om je gezondheid en fitheid te monitoren. De iWatch moet daarmee laten zien dat het meer kan dan een smartphone en zo concurrenten Google en Samsung het nakijken geven. De smartwatch zou volgens de Wall Street Journal niet alleen beschikbaar komen in verschillende modellen maar ook in verschillende schermformaten. Reuters spreekt echter van een gebogen rechthoekig scherm met een diagonaal van 6,3 centimeter. Het toestel zou draadloos op te laden zijn. Apple's CEO Tim Cook kan met de iWatch bewijzen dat Apple nog steeds in staat is om een echt nieuw product te ontwikkelen waar mensen warm voor lopen. De iPad is alweer vier jaar oud.    

Bron(nen):   Wall Street Journal  Reuters    

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Meester Proper

  Het zal in de bestse Apple-traditie duurder zijn en minder kunnen dan de Google tegenhanger.

 2. catchit64

  Lelijk ding. Een horloge is een sieraad die je niet dagelijks hoeft op te laden. Dit is een verkleinde versie van de iPhone of zoiets. Misschien makkelijk maar volstrekt onooglijk. Doe mij een mooie Breitling…

 3. Dead Silence

  Je loopt toch voor lul met zo’n kast om je arm.

 4. Tim66

  Alles moet beter, groter, wie heeft zo,n iWatch nu nodig waar blijft die mooie “oude”Tijd een horloge is goed genoeg .
  Door de mobiele telefoon denken we dat we contact hebben maar een leuk persoonlijk gesprek zit er niet meer in want heel veel mensen zijn smartphone Zombies geworden,kijk eens om je heen als je in de trein of op het terras of verjaardag bent,de grootste verslaving van de eeuw!

Reacties niet toegestaan