Vijf redenen om geen Apple Watch te kopen

Apple heeft nog meer details naar buiten gebracht over de Apple Watch. Er komen drie verschillende soorten: de Watch, Sport en Edition. Gebruikers kunnen kiezen uit twee verschillende schermafmetingen, namelijk 38 of 42 millimeter. Vanaf 24 april is hij in Groot-Brittannië te koop. Maar hier zijn vijf redenen waarom je er geen wil bestellen: 1. De Apple Watch is afhankelijk van de iPhone De meeste functies werken alleen als het horloge is verbonden met de iPhone 5, 6 of 6+. Als je die niet hebt, heeft het weinig nut om de Apple Watch te kopen. Heb je wel zo'n telefoon, dan is het niet meer dan een hele dure accessoire. 2. De levensduur van de batterij is matig Omdat het scherm van het horloge zo'n hoge resolutie heeft, gaat de batterij maar 18 uur mee en bij intensief gebruik nog veel korter. De oplader is bovendien anders dan die van de iPhone. Ga je dus een nachtje weg dan moet je twee opladers meenemen. 3. De interface is onhandig Verschillende recensenten klagen over de interface. Ze noemen hem onhandig en verwarrend. 'Soms doet het scherm het ene ding, op een ander moment doet het precies het tegenovergestelde,' zegt Stephen Pulvirent van Bloomberg. 4. Hij is duur De goedkoopste Apple Watch kost 420 euro, de duurste bijna 19.000. 'Deze prijs laat zien dat de Apple Watch een luxe product is. Hij is niet echt nuttig, maar je kunt er mee laten zien dat je geld hebt,' zegt Timothy Kennett in The Independent. 5. Het horloge is niet tijdloos Gideon Lichfield van Quartz vertelt over de duurste Apple Watches: 'Dure sieraden en high-tech gadgets doen beide dienst als statussymbool. Maar waar een klassiek horloge zijn waarde ontleent aan zijn leeftijd en tijdloosheid, moet een tech-product het juist hebben van nieuwheid en tijdelijkheid. En dat kan niet samengaan.'

Bron(nen):   The Independent      

15 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Vogelbeest

  Als je een Android watch neemt valt minstens de helft van de nadelen weg.

 2. harrr

  6: infantiele debiele balletjes interface… wil je toch ni dood mee gevonden worden ?…

 3. Floris Maaskant

  Altijd Apple producten gehad sinds het begin van de nineties, maar wat is dit een onwijs lelijk ding zeg, nog afgezien van wat het kan of de interface, maar wat een kermis-watch zeg, daar wil je toch niet dood mee over een tuinhek in Almere Haven gevonden worden?!

 4. Tim66

  Waarom moet alles beter ,wat is er mis met een mooi mechanisch of quartz horloge ,het is weer gewoon exstra concurrentie voor alle horloge merken.
  Nee iedereen moet ergens aan verdienen in de bouwmarkt zag ik ook al horloges liggen mensen denk eens na voor dat U deze aankopen gaat doen ,verras de juwelier eens met Uw bezoek en zorg zo dat deze bedrijfstak ook gewoon zijn brood kan verdienen,zodat we deze mensen niet van een uitkering hoeven te laten genieten ,dit geld voor veel meer innovatie! En natuurlijk zullen veel mensen zeggen ja het is goed maar waarom moet alles sneller en beter het liefst zonder mensen ,als deze werkloos worden is er geen geld meer voor hun om luxe aan te schaffen (de bekende neerwaardse spiraal waarbij alleen de grote bedrijven rijk worden!)

  • Windows 8

   Bovenstaand artikel werd toevallig geschreven door juwelier?

   (in antwoord op Tim66)
   • Tim66

    Het artikel niet w8, wel mijn commentaar ik heb een eigen bedrijf in deze branche ,helaas zien we door de jaren lange crissis dat het moeilijk is luxe te verkopen dat heeft immers niemand echt nodig toch werken mensen met gezinnen in deze branche en krijgen nooit support ,boeren krijgen de ene na de andere subsidie,grote bedrijven ook maar middenstand in Nederland is vogel vrij verklaard want het is toch een beroep voor rijken?
    Ondertussen leven veel middenstanders onder de armoede grens en als ondernemer mag je wel veel betalen maar je hebt nergens recht op!
    En deze “vooruitgang” is niet altijd goed wel voor een rijk bedrijf als Apple maar de gewone ondernemer hebben het niet allemaal makkelijk tewijl dit wel de ruggegraat van onze economie is en honderduizenden mensen hun brood proberen te verdienden.
    Zelfs partijen als de VVD zijn list en bedrog voor de normale middenstand die totaal geplukt wordt door onze regering en de huidige economische situatie help niet echt mee.
    Natuurlijk zijn er mensen die zeggen dat is je eigen keuze om ondernemer te zijn maar, je kunt niet zomaar stoppen of een baan zoeken want die liggen ook niet voor het rapen! Kijk naar de vele ZZP ers die niets verdienen ,maar door het UWV in deze hoek gedrukt zijn om zo van hun uitkering proberen af te komen.
    Dit verdient respect ,dat kun je niet zeggen van onze bestuurders van Nederland die 7 jaar wacht geld incasseren .

    (in antwoord op Windows 8)
    • Windows 8

     Boeren produceren voedsel, bij mijn weten een noodzaak.
     Juwelen zijn luxeartikels. Ga mee met je tijd, zoek een niché in je markt/andere markt, …
     Bij mijn slager verkoopt men ook broodjes en de krantenwinkels drankjes.

     (in antwoord op Tim66)
     • Tim66

      Boeren liggen aan de subsidie kraan in heel europa ! Dus wordt er te veel geproduceerd en ja ook jij betaald mee aan die waanzin ! Want dat wordt betaald van jouw en mijn belasting centen
      Lees mijn commentaar eens goed ik schrijf ook niemand heeft luxe artikelen nodig maar toch proberen honderd duizenden mensen hun brood te verdienen dat verdient respect ik wil wel eens zien hoeveel boeren er overblijven die nog kunnen oveleven zonder U en mij belasting geld!
      En ja natuurlijk zie je markt vervaging dat wil niet zeggen dat dit altijd vooruit gang is.

      (in antwoord op Windows 8)
     • カル

      Jij moet eerst eens even leren hoe je grammatica moet gebruiken, het is moeilijk om door jouw zitten heen te lezen.

      Duizenden mensen proberen hun brood te verdienen, de meeste doen dat door te werken in branches waar mensen iets aan hebben; kleding, voedsel, elektronica voor amusement, dingen waar we iets aan hebben. Daar is geen plaats meer voor voor iets wat alleen de tijd vertelt.

      Boeren mogen mijn belasting geld hebben. Zonder hun was ik nu een moestuintje aan te bouwen. Zonder jou zou ik nu de tijd op mijn iPhone bekijken. Oh wacht..

      (in antwoord op Tim66)
     • Tim66

      beste ? Dus we mogen wel ons belasting geld gebruiken om boeren te subsidie te geven en waarvan veel voedsel wordt doorgedraaid maar als het om luxe gaat mag iedereen droog brood vreten.
      Juwelen en horloges zijn voor veel mensen niet alleen mooi maar dragen ook hun steentje bij in de maatschappij om andere dingen te kunnen doen ,vele gezinnen leven hiervan !
      Daarbij is het makkelijk over grammatica te beginnen dit heeft niets met de discussie te maken,schrijf jij je naam eens op in het Nederlands!

      (in antwoord op カル)
     • Ko Herent

      “”Jij moet eerst eens even leren hoe je grammatica moet gebruiken, het is moeilijk om door jouw zitten heen te lezen.””

      Vooral dat laatste gedeelte is stijlvol taalgebruik, als je dan ook nog de “w” weghaalt is het een juweeltje.

      (in antwoord op カル)
 5. Jerry Thompson

  Geachte heer / mevrouw,
  Wilt u uw nier te verkopen? Bent u op zoek naar een manier om hun nieren verhouding behouden vanwege financiële leden op de verkoop en je weet niet wat te doen, neem dan contact met ons op en wij bieden u een goede bedrag voor uw nieren. Mijn naam is Dr. Jerry Thompson. Ben een phrenologist in UBTH specialist ziekenhuis. In ons ziekenhuis is gespecialiseerd in de nier chirurgie en we hebben ook met het kopen en de transplantatie van de nieren om te gaan met een overeenkomstige donor. We zijn in Spanje, het Verenigd Koninkrijk, de VS, Maleisië. Bent u geïnteresseerd in de aankoop of verkoop zijn zijn nieren aarzel dan niet om ons te contacteren via e-mail contact: (Dr_jerrythompson@outlook.com)

Reacties niet toegestaan