Er is ook iets mis met de camera van iPhone 5

Na de afgang met de kaarten moet Apple nu alweer een fout opbiechten, waarvan nog niet duidelijk is hoe erg die is. Onder sommige omstandigheden verschijnt er op foto's gemaakt met de - door Apple bejubelde - camera van de iPhone 5 een rare paarse gloed. In de woorden van de excuses van Apple:  'a purplish or other colored flare, haze, or spot'. Apple gaat het oplossen, net als de kaarten, waarop Berlijn ontbreekt.

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. j g

  Gebruiker krijgt weer de schuld. Toch knap hoe ze het allemaal weten te verkopen op hun sekte achtige manier. Dit effect met van de lens zal wel weer mooi gevonden worden door de gehersenspoelde Apple volgelingen.

  • Pietje_Precies

   ja we gaan een foto maken van de zon. Doe ik de hele dag. Krijg je zo’n mooi detail van in de gezichten van mijn lieve kinderkens……Ja, zo’n tegenlicht foto, dat is echt mainstream. zou iedereen gewoon moeten kunnen, met een telefoon. Heb je heus geen kennis van fotografie voor nodig of zo’n overdreven dure camera met aparte flitser of zo. Iedereen verwacht toch dat je telefoon dat kan?
   Dat worden sowieso prachtige plaatjes….

   (in antwoord op j g)
 2. Ron Kersten

  Ik wil niet vervelend klinken, maar we kunnen beter een korte opsomming van zaken geven die WEL goed zijn aan de iPhone5.
  Op die manier zijn we namelijk veel sneller klaar dan iedere keer weer een bericht posten wat er nu weer NIET werkt of slecht is aan het toestel/iOS.

  Gelukkig heb ik hem niet gekocht of besteld, anders zou ik me nu toch we heel erg belazerd voelen.

  • Pietje_Precies

   je klinkt wel vervelend, omdat je stelling onzin is. Ik ben blij voor je dat je gelukkig bent met je huidige telefoon.

   (in antwoord op Ron Kersten)
 3. janneke123

  Kom kom jongens niet zo zeuren, de eerste auto had ook geen cruise control.

 4. Wonne Wolters

  Jammer dat een kritische reactie niet wordt goedgekeurd… Zegt wel weer wat over het niveau van deze simpele website.

 5. Pietje_Precies

  toch ga ik weer een iPad mini, gewoon voor erbij kopen. Ja duur, ja bezopen, maar toch is dit een generatie mooie apparaten.
  Elk stuk electronica met software erop heeft “ongewenste eigenschappen”. Dit is hi tech stuff. De vraag is niet OF er iets fout is, maar HOE gaat Apple (of wie dan ook ) ermee om? Volgens mij gaan ze dit gewoon snel fixen hoor.
  Daarnaast is er een enorme concurrentie en een maand later uitkomen met een apparaat scheelt miljarden in omzet. Dus de druk is hoog om uit te leveren. De early adopters zijn doorgaans bereid te leven met “bleeding edge” technology, dus wat is het probleem?

  Die kaarten is natuurlijk ook jammer, maar Google is een gigantische concurrent geworden en Apple kan ze niet blijven funden om hun het leven nog verder zuur te kunnen maken. Ze kunnen niet anders dan dit zelf te gaan doen Dit gaat uiteindelijk ook gewoon goed komen.

  Dat Foxconn kinderarbeid geleuter wordt ook zo uitgemolken. Daar werken 300.000 man op een Campus. Denk je dat Apple daar met de Apple Ethics Police patrouilleert of zo of op enerlei wijze verantwoordelijk gehouden kan worden voor het gedrag van een derde partij?

  Ik begrijp niet waarom mensen zoveel leedvermaak hebben wanneer een zeer succesvol bedrijf niet onfeilbaar blijkt.

Reacties niet toegestaan