Kenners: de iPad Mini is de echte iPad

Nu de iPad mini wat langer beschikbaar is komen er steeds meer recensies en de meeste zijn uitermate positief. Niet over de techniek - de mini is op dat punt minder dan de nieuwste iPad - maar wat betreft gebruik. De bloggers die Business Insider aan het woord laat zeggen allemaal hetzelfde: door het kleinere formaat en het geringere gewicht zijn er veel meer plaatsen waar je de iPad mini gebruikt en gebruiken kan. Hij past in de zakken van veel jassen en jasjes, dus als je even ergens moet wachten haal je niet je telefoon tevoorschijn maar de Mini. In bed is lezen op een iPad nog een heel gedoe, omdat het ding zwaar is. Dat is de Mini niet. Toch had Apple niet kunnen beginnen met de Mini, ook al is die volgens de schrijvers beter. We moesten eerst wennen aan het concept van een tablet. Als de Mini de eerste was geweest zou de kans op een doorbraak kleiner zijn geweest. 'Wat hebben we aan een te grote telefoon', zou de reactie zijn geweest. En ook ontwikkelaars zouden eerder zijn gekomen met opgeblazen versies van telefoonapps, dan met specifieke toepassingen. Maar nu de markt door de grote iPad is opengebroken is het tijd voor de Mini. De echte iPad.

Bron(nen):   Business Insider      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. bierneus

    Dit is nu al in ieder geval de tweede keer dat jullie de kleine iPad pluggen (met vrijwel hetzelfde verhaal: recencenten en bloggers, zittend achter hun apple, vinden apple fantastische en een kleine apple nog fantastischer dan de grte, betere apple. Zeer belangwekkend…..
    Moet er niet bij staan dat dit een ingezonden mededeling van Aplle is? Hebben jullie je een hele stapel van de kleine, minder geavanceerde versie van een oud product laten aansmeren en probeer je er nu een markt voor te vinden?
    Ondertussen weet ik het wel: Welingelichte kringen houdt van Apple. Nu weer echt nieuws.

  2. kletsmajoor

    Probeer de Nexus 7 eens, die is 1.5 cm smaller en past in elke binnenzak en zelfs in veel bostzakken. Daarnaast heeft ie een beter scherm.

Reacties niet toegestaan